Is je vloer nog te redden?

Geef Jaap een kans en je vloer is weer als nieuw!

Vraag je je af of je houten vloer nog te redden is? Of wil je je vloer graag een andere kleur en uitstraling geven? Dan zit je goed bij de Vloerengalerie! Jaap is specialist op het gebied van parketrenovatie. Jaap werkt met professionele schuurmachines, stofvrij en met oplosmiddelvrije afwerkingsprodukten.

Geef Jaap een kans en je vloer is weer als nieuw!


Jaap werkt met professionele schuurmachines, stofvrij en met oplosmiddelvrije afwerkingsprodukten. Vul het formulier in en we nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

  Naam

  Email

  Telefoon

  CBW erkend, dus zeker van uw aankoop

  Een nieuwe afwerkingslaag

  In veel gevallen is het mogelijk om de houten vloer te schuren en van een nieuwe afwerkingslaag te voorzien. Je kunt hierbij denken aan olie, lak, was, beits of vloerverf. Door middel van onze vloerborden met diverse afwerkingen, kun je desgewenst een keuze maken. Zit jouw kleur er niet bij? Naar aanleiding van jouw wens, maken we graag een nieuw bord, dat we vervolgens opnieuw laat beoordelen.

  Beschadigde vloer     Begonnen met schuren     De geschuurde vloer     Vloer is hier nog nat. Na drogen is de vloer iets lichter     Vloer behandeld met witte olie     parketrenovatie     parketrenovatie     DSCF0934

  Een kosteloos bezoek en een vrijblijvende offerte

  Voor het maken van een goede offerte en om je goed te kunnen adviseren, is de beoordeling van de vloer belangrijk. Daarom brengen we kosteloos een bezoek aan huis. Met deze werkwijze komen beide partijen niet voor verrassingen te staan. Je weet waar je aan toe bent en je krijgt geen extra kosten achteraf. Je ontvangt van ons een duidelijke offerte, waarna je in alle rust kunt besluiten of je de opdracht door ons wilt laten uitvoeren.

  Grenen vloer met slijtage plekken     De grenen vloer is geschuurd     De vloer weer als nieuw!

  Onderhoud houten vloer

  Wellicht is de vloer nog niet aan een gehele renovatie toe, maar kan met een onderhoudsbeurt worden volstaan. Dan hoor je dat natuurlijk van ons. Ook de onderhoudsbeurt voeren we graag voor je uit.

  huis tekoopWoning in de verkoop?

  Steeds vaker worden we benaderd door mensen, die hun woning in de verkoop hebben staan en waarvan de houten vloer wel een oppepper kan gebruiken. Om de verkoopbaarheid van de woning te vergroten, krijgt de vloer van ons een onderhoudsbeurt. Geldt dit ook voor jouw situatie? Neem gerust vrijblijvend contact op.

  Aanheling bestaande houten vloer

  Is de woning voorzien van een aanbouw en wil je weten of de bestaande vloer kan worden aangeheeld? Dan kom ik graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken.

  WATERSCHADE

  waterschade vloer

  Waterschade aan de vloer? Wij begrijpen, dat je daar niet blij van wordt. Wij hebben vele klanten echter al kunnen helpen. Zowel het vervangen van vloerdelen, als het renoveren van de gehele of een gedeelte van de vloer, kun je gerust aan ons overlaten. Bel of mail ons gerust voor advies en voor het uitbrengen van een offerte (voor de verzekeringsmaatschappij).

  Is jouw vloer nog te redden? Wij komen je vloer gratis beoordelen! Maak nu een afspraak!


  Plan een vrijblijvende
  Afspraak met Jaap de Graaf