Vloerkleed

Comfortabel, warm, superzacht, geluiddempend …………… een vloerkleed of karpet maakt je interieur helemaal af! Kies bijvoorbeeld voor een vloerkleed om je interieur wat meer kleur te geven. Of voor een rond vloerkleed om de lijnen in je interieur wat te verzachten.

Rond vloerkleed     tapijt-blauw-modern-groen-bruin-bank-industrieel-lamp[1]     Vloerkleed     woonkamer_kleurrijk_karpetpaars[1]     woonkamer-donker-rond-vloerkleed[1]     clipper_1315395100_Klassieke-Scandinavische-design-meubels-met-Kasthall-vloerkleed[1]     3beb5ed04a45a28255501b7a899a6338[1]

Mooie tijdloze kleuren

Wij hebben een aantal standaard stalen met diverse kwaliteiten en kleuren, zoals de tijdloze kleuren wit, antraciet, camel, taupe, etc. Wij kunnen dit vloerkleed zowel in effen kleuren leveren, als in gemêleerde kleuren.
Wist je, dat je bij ons al een vloerkleed kunt uitzoeken voor € 129,–? Dit vloerkleed heeft een afmeting van 160 x 240 cm. met een vilten afwerking aan de onderkant en is in 4 uni kleuren leverbaar.

Mooie actuele kleuren     Een dik gemêleerd vloerkleed     100_0382     100_0383

Een vloerkleed op maat

Je kunt voor een vloerkleed ook een keuze maken uit onze complete tapijtcollectie. Wij geven je dan een offerte op basis van de kwaliteit, kleur, afmeting en afwerking die je zelf kiest.

         

Gratis tipVerkleuring vloer

Een vloer kan verkleuren door het (zon)licht. Het vloergedeelte onder het vloerkleed verkleurt echter niet mee. Om dit enigzins te voorkomen zou je je vloerkleed bijvoorbeeld in de zomer kunnen weghalen. Of misschien ga je vaker per jaar op vakantie. Haal ook dan het vloerkleed weg.

Wil je ook zo’n mooi karpet? Wij laten je thuis graag de mogelijkheden zien. Maak nu een afspraak!


Plan een vrijblijvende
Afspraak met Jaap de Graaf