Tapijt

Tapijt is zacht, warm, behaaglijk, sterk, decoratief, veilig (stroef), warmte isolerend en makkelijk te onderhouden. Bovendien is tapijt geluiddempend, waardoor de akoestiek in de ruimte verbetert. Zomaar een aantal voordelen op een rijtje!

008a786168bf8e03615719eaf497a383[1]     196[1]     slaapkamer_klassiek_luxeklassiek[1]     g8.tif     slaapkamer_klassiek_zachtromantisch[1]     kinderkamer_kleurrijk_speelkamer[1]     homepage_werkkamer_naturel_nude_colour[1]     woonkamer_klassiek_klassiekewoonkamer[1]

werkkamer_modern_stripe[1]Met tapijt kun je je eigen sfeer creëeren, zowel klassiek, landelijk als modern. Tapijt voelt zich gewoon thuis in iedere interieurstijl!
Met tapijt kun je tevens creatief aan de slag! Met bijv. verschillende kleuren banen, een bies langs de rand van de vloer, een uitgesneden vlak of cirkel, etc.

 

Keuze uit diverse tapijtsoorten

Wist u dat ook tapijtfabrikanten de mode op de voet volgen en dat zij ieder seizoen weer nieuwe kleuren tapijt uitbrengen? Tapijt is er dan ook in vele soorten, kleuren en dessins!

 

 

Tapijt vlekgevoelig?

Steeds meer kwaliteiten tapijt worden in de fabriek voorbehandeld met vuil- en vlekwerende coatings (scotchgard). Vuildeeltjes hechten zich hierdoor minder snel aan de vezels. Vloeistoffen blijven als een soort druppel boven op de pool liggen en kunnen eenvoudig worden opgedept (niet wrijven!). Nieuwe garensoorten zijn vaak door en door gekleurd. Hierdoor is tapijt zelfs bestand tegen agressieve oplosmiddelen, waarmee de moeilijkste vlekken eenvoudig verwijderd kunnen worden. Tapijttegels zijn ook een goede keuze. Ze zijn bij ongelukjes gemakkelijk te vervangen.

Wil je weten hoe je een vlek verwijderd uit het tapijt? Bel of mail ons! Natuurlijk kunnen wij je ook de benodigde vlekkenverwijderaars leveren.

Hou vuil buiten de deur!

Ook voor tapijt geldt, dat een goede schoonloopmat onontbeerlijk is. Deze mat vangt het ergste vuil en vocht op. Wij leveren schoonloopmatten op maat en in diverse kleuren!

Tapijt op de trap

Tapijt is uiterst geschikt voor trappen, zowel voor dichte als open trappen. Tapijt dempt nl. de loopgeluiden. Voorwaarde is wel, dat je kiest voor tapijt dat speciaal bestemd is voor trappen. Hieronder een greep uit onze projecten, die wij bij klanten hebben gerealiseerd.

Keuze uit vele kleuren!     DSCF0383     DSCF0358     Trap bekleed met tapijt

DSCF0061     DSCF0355     DSCF1602     IMG_0596

Nieuw! Trapmatten!

Wij kunnen je trap ook bekleden met zgn. halve maantjes. Nieuw zijn echter onze trapmatten, waarvan we het idee zelf hebben bedacht! Rechte trapmatten die, als ze je eenmaal op de trap hebt aangebracht, het idee geven van een traploper. Je maakt een keuze uit onze tapijtcollectie, wij bestellen deze, waarna we het tapijt bij je thuis op maat snijden (de prijs van de trapmatten is dus afhankelijk van het tapijt dat je kiest). Vervolgens laten we van het op maat gesneden tapijt de trapmatten maken en worden deze uiteindelijk verlijmd op de trap. Dat is toch weer eens iets anders, nietwaar?

DSCF02072     DSCF02051     DSCF0074-1     DSCF0073-1

Traploper

IMG_0741   IMG_0743IMG_0739

Met een traploper met roede, maak je je trap extra stijlvol!

 

 

 

 

Vloerkleden, een leuk idee!

karpetVan al onze tapijten kunnen vloerkleden (karpetten) worden gemaakt. Voor de afwerking hebben we een ruime sortering aan banden en biezen. In leer, kunstleer en diverse andere materialen. Kijk hiervoor ook bij het hoofdstukje karpetten op deze site.

 

 

Tapijt verwijderen? Wij ontzorgen je graag!

000_0003Zie je er misschien tegenop om het oude tapijt/vinyl op de trap of vloer te verwijderen of ontbreekt de tijd? Geen nood, tegen een vergoeding verwijderen wij het oude tapijt/vinyl en desgewenst voeren wij deze ook af.

 

 

Tapijtspecial “ZO MOOI IS TAPIJT!” online te bekijken!tapijtmagazine

Zo mooi is tapijt, is een tapijtspecial, waarmee u  als consument wordt geïnspireerd en hopelijk geënthousiasmeerd om een keuze voor tapijt te maken.
De tijd, dat tapijt oubollig was, ligt namelijk ver achter ons. Tapijt is hip! Het magazine is gemaakt door o.a. stylistes i.s.m. diverse tapijtleveranciers. Laat u inspireren! Klik op deze link www.zomooiistapijtmagazine.nl en bekijk het magazine online!

Voor de zakelijke markt

Wij hebben tevens projecttapijt en projectvinyl voor de zakelijke markt! Informeer gerust.

Gratis inmeten

Wij meten alle vloerbedekkingen gratis in! Bovendien wordt de vloerbedekking vakkundig door ons gelegd.

Het oude tapijt verwijderen en door ons laten afvoeren? Dat kan! Bel voor een afspraak!


Plan een vrijblijvende
Afspraak met Jaap de Graaf