Is je trap toe aan een opknapbeurt?

Kies voor een trap met kwaliteit!

Onze collectie trapbekleding bestaat uit 4 uitvoeringen, namelijk hout, laminaat, vinyl en PVC. Alle vier zijn ze geschikt voor zowel dichte als open trappen en voor elke model trap.

Geef je trap een compleet nieuwe look! Maak nu een afspraak met de trapspecialist!


Jaap komt graag bij je thuis om de mogelijkheden door te spreken. Vul het formulier in en we nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

  Naam

  Email

  Telefoon

  CBW erkend, dus zeker van uw aankoop

  DSCF0202     DSCF0292-1     DSCF0297-1     DSCF0447     DSCF0459     DSCF1181   DSCF1629     DSCF1365

  Misschien realiseer je je het niet zo, maar een trap loop je in je leven heel wat op en neer. Dan mag de trap toch best een beetje aandacht krijgen? Bovendien is een mooi beklede trap in je hal een hele fraaie binnenkomer!  Maar ook de trap in de woonkamer, die nog meer deel uitmaakt van het interieur, mag best gezien worden!

  Zonder hakken of breken kunnen wij je trap bekleden in de stijl die bij je past.

  Ook bij houten overzettreden is de trap meteen beloopbaar, doordat de treden vooraf worden behandeld.

  Een uniek systeem geschikt voor renovatie en nieuwbouw en voor iedere woning en bedrijf.

  Tapijt en lijmresten: tegen een vergoeding verwijderen wij het tapijt en de lijmresten van de trap. Wij kunnen het tapijt desgewenst ook afvoeren.

   

  DSCF1148     DSCF1141     DSCF1486     DSCF1478

  Diverse materialen mogelijk

  De houten overzettreden zijn in diverse houtsoorten, afwerkingen en kleuren leverbaar. De treden van laminaat, PVC en vinyl kunnen wij leveren met een natuurlijke houtdessins. Maar behalve met houtdessins, is vinyl ook leverbaar met andere dessins en kleuren, bijvoorbeeld met een betonlook.

  De stootborden kun je verven, maar je kunt deze ook laten bekleden met hetzelfde materiaal en kleur als de trede. Ook andere materialen zijn mogelijk, bijvoorbeeld aluminium. Tevens kunnen de zijkanten van de trap worden bekleed. Afhankelijk van de kleur, kan de trap hierdoor wel wat “zwaarder” lijken.

  DSCF0332     DSCF0341     DSCF0338

  SONY DSC     SONY DSC     SONY DSC

  TRAPVERLICHTING

  Trapverlichting maakt de trap sfeervol en veilig. Trapverlichting (= LED-verlichting) is er in diverse uitvoeringen. Behalve aan de zijkant van de trap, kan de verlichting ook onder de traptrede worden aangebracht. Je kunt zelf bepalen of je bij iedere traptrede verlichting wilt aanbrengen of bijv. om de trede, etc. Door middel van een sensor, kun je kiezen wanneer de verlichting moet gaan branden en hoe lang. Bijvoorbeeld bij “schemer”  en 2 minuten lang branden. Zo blijven de energiekosten laag. Een aan- en uitknop is echter ook mogelijk.

  Trapverlichting     Trapverlichting     Trapverlichting

  DSCF1229_bewerkt-1     DSCF1241     DSCF1232

  Trapbekleding met verlichting     Trapbekleding met verlichting     Trapverlichting

  TRAPLEUNING

  Ook mooi, de trap voorzien van een nieuwe trapleuning. Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. De trap op de foto is bekleed met witte houten overzettreden. De houten trapleuning is vervangen door een aluminium leuning, hetgeen het geheel een moderne uitstraling geeft.

  Trap bekleed met wit laminaat met lichte houtstructuur      Een moderne witte trap     

  Tapijt

  Vanzelfsprekend kun je de trap ook door ons laten bekleden met tapijt. Comfortabel en geluiddempend. Wij laten je graag de mogelijkheden zien. Je kunt hiervoor een keuze maken uit onze tapijtcollectie. Kijk op deze website ook eens bij tapijt.

  Trap bekleed met tapijt

   Stel hier je vraag aan de Vloerengalerie

   Als je vragen hebt of een afspraak wilt maken, bel dan met de Vloerengalerie. Jaap de Graaf staat je graag te woord.

   Het telefoonnummer is 06-21238065. Je kunt je vraag ook stellen via onderstaand formulier.

   Naam (verplicht)

   Email (verplicht)

   Vraag of opmerking