Een prachtig product met een sfeervolle uitstraling

1-shutters 009

Steeds vaker kom je ze tegen in woonprogramma’s op TV en in de woonbladen. Shutters zijn houten binnenluiken met verstelbare lamellen. Ze zijn zeer decoratief en sfeervol. Shutters hebben een goede zonwerende en isolerende werking en de lichtinval kun je eenvoudig zelf regelen.
De lamellen van de shutters zijn bij ons in 4 breedtes te verkrijgen, nl. 35, 60, 80 en 90 mm. Shutters zijn geschikt voor vele type ramen (schuin/boog).

 

Shutters     Shutters     OLYMPUS DIGITAL CAMERA     Shutters

Kleuren

Onze standaardcollectie bestaat uit 35 lak- en 5 beitskleuren. Je kunt kiezen uit hoogglans tot een matte lakfinish. Tegen meerprijs kun je voor een andere (ral-) kleur kiezen.

1-shutters 018

Het inmeten en plaatsen van shutters is zeer precies werk. Shutters worden op de millimeter nauwkeurig op maat gemaakt. Koop ze daarom bij de Vloerengalerie. Wij meten ze gratis in en plaatsen de shutters vakkundig. Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

1-hampton shutters 017      shutters

 

Houten jaloezieën

houten jaloezieënHou je van de sfeer van shutters, maar past de aanschaf niet binnen je budget? Qua sfeer kunnen houten jaloezieën een prima alternatief zijn! Ook hierbij heb je keuze uit diverse lamelbreedtes, kleuren en andere opties. We laten je de mogelijkheden graag zien!

 

 

 

 

Meer weten over shutters? Maak nu een afspraak en krijg gratis advies van de specialist!


Plan een vrijblijvende
Afspraak met Jaap de Graaf