GORDIJNEN ALS SFEERMAKER

Twee keer per jaar worden onze gordijnstoffen weer aangevuld met de nieuwste collecties. Nieuwe trends, kleuren en sferen, wij worden er iedere keer weer blij van! Misschien vind je ook veel mooi, maar hoe kies je nu een stof, die goed bij jou en jouw interieur past? Wij laten je graag de mogelijkheden zien, geven advies, tips en stijlideeën, zodat jij ook blij wordt!

Je vindt bij ons de gordijncollectie van Vadain, A House of Happiness, Bamar, Interplan en Dekortex.

colourvintagetrend    nj2013urbanforest00    retropastel_trend[1]    truebluetrend

Maak een keus in je eigen omgeving

Als wij met de gordijnstalen bij je thuis komen, mag je de gewenste kapstalen gerust een aantal dagen in huis houden. Bekijk alles nog eens op je gemak, zowel bij daglicht als ook ’s avonds!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEen “lastig” raam of een “lastige” hoek? Wij zoeken in overleg graag naar een oplossing. Dat maakt ons vak nl. zo leuk!

Wij komen de gordijnen gratis bij je thuis inmeten én ophangen!

CONFECTIE …. van stof tot gordijn

Niet alleen de keuze voor de stof, maar ook de mogelijkheden op het gebied van confectie laten wij je graag zien. De plooi, ringen, een bies, een combinatie van stoffen, voeringstoffen …. het maakt jouw gordijn uniek! Ook voor embrasses en trekstangen kun je bij ons terecht.

Vlinderplooi     Ringen     Vadain plooi     gevoerd gordijn

Het WAVE-systeem

Het wave-systeem is een bijzondere manier van confectie, waardoor een perfect golvend gordijn ontstaat. Je bepaalt zelf de golfdiepte van het gordijn.

ST_StormenAngelique_63[1]     Inbetween "Sky" uit de Vadain-serie Voorbeeld toepassing Wave-systeem

VOUWGORDIJNEN – wat een keuze!
Vouwgordijnen zijn in verschillende modellen verkrijgbaar. Wil je een landelijke of een strakke uitstraling? Het kan allemaal. De keuze voor de stof en de keuze van het model bepaalt de sfeer van je vouwgordijn. Ook met vouwgordijnen kun je creatief aan de slag! Denk eens aan een bies in een andere kleur of een combinatie van stoffen. Wij vertellen je graag over de mogelijkheden!
Wist je, dat een groot deel van onze gordijncollectie geschikt is voor het maken van vouwgordijnen? Hierdoor is je keuze extra groot!

WCN00091[1]     ST_Ode_22[1]     fleurig vouwgordijn    ST_Close_Autumn_1_2012[1]     ST_ScalaSatin_13[1]     ST_Peacefull_46[1]     ST_Sfeer_Sproet_Vrolijk_detail1_20[1]     ST_Roos_122[1]

VERDUISTERINGSGORDIJNEN
Wil je lekker kunnen slapen en niet bij het krieken van de dag al worden gewekt door het daglicht?
Dan zijn verduisteringsgordijnen ideaal! Natuurlijk kun je ook “gewone” gordijnstof uitzoeken en deze laten voeren met een verduisterende voeringstof. Dit geldt tevens voor vouwgordijnen.

ST_Hit_39[1]     ST_Peyton_32[1]     ST_Chique_26[1]     Whale (2)

Leuk om voor de kinderkamer een frisse en vrolijke kleur te kiezen.
Of met een thema, zoals bijv. zee of water.

PANEELGORDIJNEN
Een paneelgordijn is ideaal voor grote ramen en deuren. De panelen kun je “in een rij” laten verschuiven, maar ook afzonderlijk. Naast onze collectieboeken met zowel harde (moderne) als zachte stoffen, kun je tevens een keuze maken uit onze uitgebreide gordijnencollectie. Het leuke van paneelgordijnen zijn de creatieve mogelijkheden: je kunt bijv. uni-stoffen afwisselen met een stof met een dessin. Ook bijzonder is om een paneelgordijn als scheidingswand te gebruiken.

Luxaflex      paneelgordijn luxaflex      ST_Panelen_88[1]

Bekijk het inspiratieboek!

Onze gordijnleverancier Vadain heeft een prachtig inspiratieboek uitgebracht met 140 pagina’s voorbeelden, tips, stylingideeën en adviezen. Wij lenen dit boek graag aan je uit om je te laten inspireren en je wegwijs te maken in de wereld van gordijnstoffen. Wil je het boek nú inkijken? Klik op de onderstaande foto en blader het boek op je gemak door.

In februari 2014 is er een vervolg gekomen op het inspiratieboek Stijl & Zo (linker foto). Hierin zijn fraaie foto’s te bezichtigen van de nieuwste stoffen en de mogelijkheden. Ook dit boek lenen we graag aan je uit! Laat het ons even weten.

Vervolg boek Stijl & Zo Vadain     banner1

Stel zelf je gordijn samen!

Ben je nieuwsgierig naar de gordijncollectie van Vadain? Druk dan op onderstaande button! Door de verschillende stappen te doorlopen krijg je uiteindelijk een offerte van het door jou gekozen (vouw)gordijn. Uiteraard laten wij je de collectie van Vadain ook graag zien. En twijfel je of je de juiste maat hebt opgegeven? Wij komen de gordijnen kosteloos bij je thuis inmeten en ophangen!

          ST_Poem_118[1]     ST_Zonnig_70[1]     ST_Louise_110[1]

Ook graag thuis gratis interieuradvies? Maak nu een afspraak!


Plan een vrijblijvende
Afspraak met Jaap de Graaf