Rollen, vouwen, schuiven ……..

Een licht huis is natuurlijk heerlijk, maar soms schijnt de zon net even te fel. Onze sfeervolle en decoratieve collecties binnenzonwering filteren het licht en voorkomen inkijk van buitenaf.

du_photogal_17[1]     duette_daynight_2[1]     sky_photogal_03[1]     rb_photogal_20[1]

Duo-rolgordijnen…………helemaal van nu!

Een duo-rolgordijn bestaat uit 2 lagen stof met ieder doorschijnende banen en niet-doorschijnende banen. Door deze delen ten opzichte van elkaar te verschuiven kun je heel gemakkelijk de lichtinval zelf bepalen!

          DSCF0988

Het duo-rolgordijn is niet alleen functioneel, maar ook uiterst sfeervol. Wij bieden een prachtige uitgebreide stoffencollectie met keuze uit diverse baanbreedtes en een scala aan kleuren.

Vouwgordijnen, wat een keus!

Naast onze bestaande collectie vouwgordijnen, hebben wij een zeer grote gordijncollectie. De meeste stoffen uit deze collectie zijn ook geschikt voor het maken van vouwgordijnen. Hierdoor heb je een zeer ruime keuze om jouw vouwgordijn helemaal naar jouw idee vorm te geven. Voor het maken van een vouwgordijn kun je kiezen uit diverse modellen, bijv. een vouwgordijn zonder baleinen voor een wat nonchalante uitstraling (foto 2). Of met platte baleinen voor een strakkere en modernere uitstraling (foto 3). Een vouwgordijn kan tevens worden gevoerd om het gordijn te beschermen tegen zonlicht of om het meer lichtdicht te maken (foto 4). Evenals bij een plissé, kun je bij de keuze voor een vouwgordijn ook kiezen voor het top-down/bottom up systeem. Dit vouwgordijn kan, behalve van beneden naar boven, ook van boven naar beneden worden ingevouwen (zie foto 1).

ST_Eternity_44[1]     Vouwgordijn zonder baleinen     ST_Balans_detail1_92[1]     Kwiek-03[1]

Voor ieder type raam en ruimte

Zonwering is te verkrijgen voor ieder type raam, dus ook voor de serre of voor dakramen. Bovendien hebben wij zonwering die geschikt is voor vochtige ruimtes, zoals de keuken en badkamer. Binnenzonwering is tevens in een verduisterende of brandvertragende variant te verkrijgen.

Vloerengalerie creatief in oplossingen

Om een schuin en hoog raam te kunnen bekleden, kun je diverse oplossingen toepassen. In dit geval hebben we iets ludieks bedacht. Een rolgordijn, dat met een katrol open en dicht kan. Het idee van een fok op een zeilboot. Dit zie je verder nergens!

DSCF0093     DSCF0097     DSCF0090

Heb je interesse in onze collecties rolgordijnen, plissé’s, horizontale (houten) jaloezieën, vertikale lamellen, duettes, etc. neem dan contact met ons op! Wij voeren diverse merken, waaronder Luxaflex, en kunnen leveren in diverse prijsklasses.

Wilt u thuis gratis advies van de specialist?
Maak nu een afspraak!


Plan een vrijblijvende
Afspraak met Jaap de Graaf