DE VLOERENGALERIE ………

SCAN0220

Dit is Jaap. Een schattig en enthousiast jongetje. Jaap speelde graag met houten blokken. Later ruilde hij deze in voor lego. Hier kon Jaap al zijn fantasie en creativiteit in kwijt. Jaap groeide voorspoedig op. Op jonge leeftijd wist Jaap al wat hij wilde worden als hij groot was. Iets met hout en een bedrijf van hemzelf. Jaap leerde het liefst in de praktijk. Op 18-jarige leeftijd stond hij al op de werkvloer van Studio Nivo in Vries. Maar Jaap wilde meer. Jaap werd verkoper in de interieurbranche en ging leren in de avonduren. Weer later werd Jaap bedrijfsleider bij diverse parketzaken. Met veel kennis en vele ervaringen rijker durfde Jaap in 2006 de stap te zetten! Dromen werden realiteit ….. de Vloerengalerie was geboren!

DAT IS JAAP DE GRAAF

Jaap de Graaf

Dit is Jaap nu. Een enthousiaste, creatieve en deskundige man met passie voor zijn vak. Jaap houdt van zijn vak. Zijn vroegere collega’s zeggen: weet je iets niet, dan moet je Jaap bellen. Nog steeds werkt Jaap graag met hout. Maar naast hout, heeft Jaap zijn horizon in al die jaren verbreed. Jaap weet ook alles van gordijnstoffen, binnenzonwering, tapijt en nog veel meer.  Ja, daar moest je vroeger nog diploma’s voor halen! Jaap richt je woning graag van boven naar beneden in. Hij denkt met je mee en deelt graag zijn kennis. Maar als praktijkman, neemt Jaap ook de complete uitvoering voor zijn rekening. Zo blijft Jaap betrokken bij het complete traject. Iets wat Jaap zijn klanten erg waarderen! Jaap gaat met zijn tijd mee. Om op de hoogte te blijven van innovaties en trends in zijn vakgebied, bezoekt hij beurzen in binnen- en buitenland. Tja, wie wil Jaap nu niet over de vloer? Ik wist het wel…………

Hoe werkt de Vloerengalerie?

Summerfair OmmenSinds april 2010 hebben wij geen fysieke winkel meer, maar werken wij vanuit een loods in Roden. Wij staan op beurzen en fairs en ontmoeten o.a. op deze manier onze klanten. Ook vanuit onze vroegere winkel in Assen kwamen we veel bij de mensen thuis. Onze producten brengen nu eenmaal met zich mee, dat je maten op moet nemen bij de woning van de klant. Ook dan nam je wel eens showmateriaal mee om bij de mensen thuis te laten zien. Mensen vinden het vaak prettig om in hun eigen omgeving te kunnen beoordelen of bijv. een vloer goed combineert met de meubels. En ook wij vinden het prettig om je thuis te kunnen adviseren.

Hoe werkt dit nu?

 • Je laat ons weten waar je naar op zoek bent (vloer, renovatie, gordijnen, etc.) via ons telefoonnummer, mail of aanvraagformulier.
 • Mogen we bij je langskomen? Dan maken we een afspraak (ma. t/m zat., mag ook op de avond).
 • De gewenste producten gaan mee in onze bus.tapijt
 • Je krijgt (net als bij een styliste) advies en informatie bij je thuis, in je eigen (woon)omgeving.
 • Je kunt thuis meteen zien hoe het staat.
 • We kunnen meteen de maten opnemen.
 • Niet meteen goed? Doen we het gewoon nog een keer!
 • Je krijgt na ons bezoek een offerte toegestuurd om deze in alle rust te kunnen doornemen.

Jouw voordelen

 • Tijdbesparing: je hoeft de deur niet uit!
 • We luisteren bij je thuis naar je wensen en zien meteen de mogelijkheden en oplossingen. Hierbij houden we rekening met het totale interieurplaatje.
 • We geven je thuis informatie en advies (mét een flinke dosis creativiteit).
 • Je mag de stalen, etc. gerust een paar dagen thuis houden, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.
 • Wij komen geheel vrijblijvend en nemen graag de tijd voor je!

Een goed advies krijg je van de specialist. Maak een afspraak!


Plan een vrijblijvende
Afspraak met Jaap de Graaf